Trends in Hotelporselein
In deze Info Talk vertelt Jeroen Schoorlemmer over Hotelporselein.
‘Tegenwoordig worden in de Foodservice veel verschillende kwaliteiten keramiek gebruikt zoals Stoneware, Vitro-porselein (Fine China), Beender porselein (Bone China) en Hard porselein (ook wel Veldspat porselein). Bij AKB geven we een sterke voorkeur aan hoogwaardig Hotelporselein. Vitro porselein, hard porselein en beender porselein zijn door hun specifieke eigenschappen zeer geschikt voor het intensieve gebruik in Hotel en Restaurant. Ik adviseer u graag over de details van de onderlinge verschillen en meest geschikte toepassingen.
Waar vroeger wit porselein de overhand had is tegenwoordig kleur niet meer weg te denken van de gedekte tafel. De sfeer wordt vaak aangepast aan het interieur en/of de gewenste beleving.
Ik heb veel ervaring met het ontwikkelen van gedekte tafel concepten en ga hierover graag met u in gesprek.’
Heeft u vragen of ideeën? Laat het mij weten door een email te sturen of te bellen.