Blij en Gastvrij

In deze Info Talk! vertelt Jeroen Schoorlemmer, commercieel directeur, u iets over de oplossingen die wij bedacht hebben voor de Foodservice. We willen u als Hotelier, restaurant eigenaar, cateraar of hoofd hoteldienst, zo goed mogelijk ondersteunen. Het zijn immers roerige tijden.

Welke hulpmiddelen zou je bijvoorbeeld toe kunnen passen om het bedrijfsrestaurant onafhankelijker te maken van het aantal vierkante meters en de gasten die daar veilig kunnen verblijven?

De ‘Break out Take out’ foodbox zou een duurzame oplossing kunnen zijn. Bestel je salade of broodje en haal deze af in het bedrijfsrestaurant of zelfs op een andere locatie. Op je werkplek, met je collega in het park of op iedere andere gewenste plek kun je dan van je lunch genieten. Als onderdeel van een statiegeld systeem breng je de foodbox retour. Geen single use plastics en geen disposable nodig.

Een andere mogelijkheid zou de Cateringwagen zijn. De Multifuntionele hoestbescherming bieden een uitgebreider bescherming en kunnen ook als uitgifte dienen. Met de verlengde service buffetlepel kun je heel goed de gewenste ‘social distance’ in acht nemen.

Een nieuwe ontwikkeling is anti-bacterieel bestek. Extra sterk, bacterie dodend, natuurlijk volledig foodsafe en met levenslange werking. De techniek werkt op basis van PVD nano technologie, dezelfde techniek waarmee kleur wordt opgebracht op het bestek.

Heeft u vragen of ideeën? Laat het mij weten door een email te sturen of te bellen.