Het buffet
In deze Info Talk! vertelt Jeroen Schoorlemmer, commercieel directeur, u iets over de inrichting en presentatie mogelijkheden van Het Buffet. We willen u als hotelier, restaurant eigenaar, cateraar of hoofd hoteldienst, zo goed mogelijk informeren en inspireren.
Op onze locatie in Hengelo, Indomo LAB hebben we een compleet buffet geïnstalleerd om inrichting van uw buffet te kunnen bespreken. Ook kunnen we u de i-Flex-To Go van Blanco live demonstreren om juist de voordelen van de geïntegreerde afzuiging te ervaren. Op de verschillende buffetunits presenteren we de flexibel opstelbare Breath Guard om uw producten af te schermen. Ook de gebruiksvriendelijke serveerschep Push & Pull, is een handig hulpmiddel om contact met voeding te voorkomen. Jeroen Schoorlemmer presenteert in de video ook diverse presentatieschalen zoals de fairtrade schaal van 100% bamboe. In ons recycle assortiment hebben we ook Lilitouch servies dat voldoet aan de EU-norm om als composteerbaar te worden aangemerkt. De ‘Break-Out Take-Out’ foodbox kan als verlengstuk van het buffet worden gebruikt, de gebruikers kunnen hun salade meenemen in de foodbox, geen disposable maar hergebruik. Wanneer de foodbox versleten is en u deze inlevert, zal de fabrikant deze weer als grondstof voor een nieuw product gebruiken. Een bijzondere innovatie is het bremgras-dienblad dat AKB ontwikkelde samen met Plantics en Rijkwaterstaat. Een 100% natuurlijk dienblad gemaakt van hennep en bermgras. Naast deze innovatie bieden wij ook een range van dienbladen aan, waaronder de mooie Woodgrain dienbladen met een hout look en feel.
Heeft u vragen of ideeën? Laat het mij weten door een email te sturen of te bellen.