Verrassend voor professionals in de Healthcare en Foodservice

Voor professionals in de Healthcare en Foodservice begint de ontdekkingstocht bij AKB en Indomo LAB. Op zoek naar de mogelijkheden voor de gedekte tafel, woongroepen, de professionele keuken en service buffet, stapt u bij ons een nieuwe wereld binnen. Een wereld van ongekende mogelijkheden, waar sfeer en inspiratie de maat slaan. Waar onze kennis van producten, materialen, merken en kleuren tot uw beschikking staan. Waar onze begeleiding en advisering uw keuzeproces verrijken. Waar u komt om te ontdekken en te ervaren. Want uiteindelijk weten we allemaal: eten draait om beleving.

Dat alles hebben wij samengevat in Denk Groots, Verbruik Slim. Vertrouwen, verrassend en expertise zijn onze drives. Lees en bekijk meer wat onze relaties hier van zeggen.

"Bedankt voor uw interesse. Circulaire denken ziet u terug in onze producten, zoals het servies Lilitouch. Wij adviseren onze relaties in de Healtcare en Foodservice. Kortom, denk groots, verbruik slim. Wilt u meer weten, neem dan contact met mij op via onderstaand formulier."