Showroom

Showroom - Zeist

Even gezellig met anderen of juist lekker alleen in een prettige omgeving plaatsnemen en genieten van een maaltijd. Het is een belangrijk belevingsmoment waar iedereen op z’n tijd naar uitkijkt. Nadrukkelijk noemen wij het een belevingsmoment, omdat de maaltijd meer is dan een hapje eten. Elk maaltijdmoment, of het nu gaat om een maaltijd in een bedrijfsrestauratieve functie of in de gezondheidszorg, moet een geniet moment zijn, vinden wij.

De aard van het belevingsconcept kan divers zijn. Voor ieder gewenst concept kunnen wij, dankzij onze jarenlange kennis en ervaring, de juiste sfeer oproepen in elementen als servies en presenteermateriaal. Daardoor ontstaan unieke belevingsconcepten die zich opvallend onderscheiden. Zo kunnen uw gasten lekker genieten terwijl wij u alle zorg uit handen nemen, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: uw gasten optimaal bedienen.

AKB beschikt in Zeist over een eigen ruim en sfeervol ingerichte showroom van 72m2. In onze showroom vindt u ons assortiment serviezen, bestek en glaswerk gepresenteerd op gedekte tafels zodat u van harte kunt combineren om uw gewenste sfeer te creëren voor uw gasten of personeel. Ook de keukenbenodigdheden zoals pannen, gardes, koksmessen, etc. vindt u er. Het assortiment voor kleinschalig-wonen (KSW), van huishoudelijk servies tot pedaalemmers, is aanwezig. Wij spreken eigenlijk liever van een inspiratieruimte dan van een showroom, vol ideeen om uw restauratief concept vorm tegeven.